Eveniment intamplat si solutionat in afara Romaniei

Accident!?!

Evenimentul este acoperit de o asigurare RCA WATFORD?
Echipa noastră tehnică este la dispoziţia dvs. pentru soluţionarea rapidă a problemei!

EVENIMENT ÎNTÂMPLAT ȘI SOLUȚIONAT ÎN AFARA ROMÂNIEI

Procedura diferă în funcţie de ţara unde a avut loc accidentul.

Pentru evitarea complicaţiilor ulterioare, documentele pe care asiguratul Watford le semnează trebuie să fie într-o limbă cunoscută de acesta sau traduse în limba română. Se prezumă că semnatarul documentelor cunoaşte conţinutul şi eroarea de drept nu exonerează de răspundere.

Documentul Carte Verde reprezintă un document internaţional de asigurare emis în numele biroului naţional auto, în baza căruia, proprietarul/utilizatorul/conducătorul vehiculului pentru care documentul a fost eliberat, este asigurat în privința răspunderii civile pentru pagubele produse prin intermediul vehiculului respectiv, în conformitate cu legislația fiecărui stat pentru care documentul de asigurare este valabil.

Dacă evenimentul este acoperit de o asigurare Carte Verde Watford (ataşată asigurării RCA) şi s-a produs în afara teritoriului României, asiguratul trebuie să anunţe cât mai rapid reprezentanţii Watford, astfel:

TELEFONIC (Luni-Vineri, 09:00-18:00) – apelând serviciul call-center la 021.9110, un reprezentant Customer Care vă oferă suportul necesar unei notificări complete şi corecte.

E-mail – trimiteţi un mesaj la adresa greencard@watford.ro, în care menţionaţi detaliile evenimentului, daunele materiale şi/sau vătămările corporale produse şi cui aparţine vinovăţia, iar dacă este cazul sau solicitaţi, un specialist daune vă contactează în vederea clarificării tuturor aspectelor.

Completați cu atenție toate rubricile formularului Constatare Amiabilă de Accident sau așteptați să vină Autoritățile Competente să întocmească documentele în care se consemnează datele privind împrejurările în care a avut loc accidentul, dacă legislația țării respective impune acest lucru.

Predați celuilalt șofer o copie după documentul dumneavoastră de asigurare Carte Verde, după certificatul de înmatriculare (talon), permisul dvs. de conducere, actul de identitate, etc.

Date inregistrare

Watford Insurance Company Europe – Sucursala Bucuresti

J40/21073/28.12.2017 CUI 38642415

Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Nr. 1A, Etaj II, cod 013811

Tel 0374 016 016

Societatea mama: Watford Insurance Company Europe Limited

Sediul social: PO Box 1338 First Floor Grand Ocean Plaza, Ocean Village, Gibraltar

Autorizata si inregistrata sub numarul 112869 la Gibraltar Financial Services Commission http://www.fsc.gi/